Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (2024)

Door Toralt Deinum Kort door de bocht

Waarom de korte test?

De Camry is terug. In 2004 bleek er voor de kloeke sedan geen toekomst meer te zijn in het Europese landschap, niet in de laatste plaats omdat Toyota haar kaarten liever inzette op de in het Verenigd Koninkrijk te produceren Avensis. Maar het afzetpotentieel in het D segment in onze marktregio is te veel gekrompen om een opvolger voor deze brave middenklasser te kunnen verantwoorden.

Daarom wordt de speciaal voor Europa in het leven geroepen Avensis nu (alweer) afgelost door een bestaande forse middenklasser die Toyota al decennialang met veel succes elders in de wereld verkoopt. Inderdaad, de Camry. Die krijgt in hybride vorm een tweede kans in onze marktregio. Op een 350 kilometer lang parcours dat bestond uit snelwegen, binnenwegen en veredelde bergpaden kon de Camry in Split (Kroatië) worden getest. Toyota heeft inmiddels ruime ervaring met het afstoffen van oude modelnamen, want de Corolla ging hem voor.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (2)

Wat voor auto is het?

De Camry is een auto die een zware taak wacht. Hij mag dan efficiënte en daardoor milieuvriendelijke hybride techniek hebben, het is en blijft een sedan zonder premiumstatus die in een markt vol SUV modellen zijn hoofd verkooptechnisch boven water moet zien te houden. Dat is geen eenvoudige opdracht, ook omdat diverse andere volumemerken de handdoek in het D segment in de ring gegooid hebben (en Ford dat met de Mondeo op afzienbare termijn zal doen). De Camry die je hier ziet is de 8ste generatie. De typeaanduiding stamt uit 1982. Toen was de Camry met zijn dwars voorin geplaatste motor plus voorwielaandrijving een niet oninteressant brugmodel tussen de Carina en de Cressida, die beiden klassiek van opzet waren (motor in lengte richting voorin in combinatie met achterwielaandrijving). Omdat de Camry het in 2004 voor gezien hield in Europa, hebben wij met de 6de en 7de generatie nooit kennis kunnen maken. Maar na 15 jaar is er sprake van een comeback. In Europa was het geen voorpaginanieuws, maar de Camry is in zijn segment een verkoopster, vooral in Noord Amerika. Ook in Azië en Rusland is het een zeer geliefde Toyota. Sterker nog: het is de best verkochte sedan ter wereld: Inmiddels staat de verkoopteller van de Camry op 19 miljoen exemplaren en jaarlijkse komen daar ruim 700.000 stuks bij.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (3)

Anders dan de Aygo, Yaris, C-HR (en wijlen de Auris plus Avensis) is de Camry dus geen Toyota model dat primair voor onze marktregio is ontworpen. Dat is goed te zien. Of zijn design jou aanspreekt, is een kwestie van smaak. de één zal zijn ontwerp als “krachtig en autoritair” omschrijven en de ander als “te Amerikaans en te theatraal”. Met name de imposante grille kan bij sommige autoconsumenten zwaar op de maag liggen. Maar de rest van de carrosserie is niet perse onaantrekkelijker dan die van bijvoorbeeld de Ford Mondeo of Renault Talisman. Maar goed, die concurrenten worden vooral in stationwagon vorm verkocht. Toyota biedt die praktische optie bij de 4.885 millimeter lange Camry niet.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (4)

Het interieur van de Camry is minder voer voor discussie. Eigenlijk doet de grote middenklasser van Toyota op dit vlak niks verkeerd. Voor de aankleding van de cabine hebben de Japanners kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt, evenals zachte plasticsoorten en vanaf het uitrustingniveau Business Intro (43.095 euro) zacht leder. In combinatie met de perfecte afwerking zorgt dit voor een prettige ambiance. De middenconsole heeft een S-vormige uitsnijding waardoor dit haast frivool vormgegeven dashboardgedeelte de indruk wekt naar de bestuurder gericht te zijn. Die hoeft dus niet te klagen over gebrek aan aandacht.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (5)

De Camry staat op hetzelfde modulaire GA-K platform als de Corolla, CH-R, Prius en RAV4 (en diverse Lexus modellen). De belangrijkste kenmerken zijn een laag zwaartepunt en een hoge stijfheid. Dit komt volgens Toyota de rijeigenschappen, de veiligheid en het comfort ten goede. Een zitproef leert dat dit laatste onderdeel inderdaad dik in orde is. De vloermatten zijn dik, de stoelen omarmen je op een behaaglijke manier en zijn elektrisch verstelbaar (op de 39.995 euro kostende Active basisuitvoering alleen de bestuurderszetel, maar vanaf het uitrustingniveau Business Pro ook het exemplaar van de voorpassagier).

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (6)

Bestel je de Camry als Executive (44.995 euro) of Premium (47.495 euro), dat is er achterin sprake van een limousinesfeer. Sowieso is het ruimteaanbod aldaar dankzij de lange wielbasis van 2,82 meter zeer fors. Er is met name veel plek voor de benen van de achterpassagiers, zelfs wanneer de voorstoelen (door lange mensen) ver naar achteren zijn geschoven. De kofferbak is met een capaciteit van 524 liter ook royaal. De til drempel is laag en de achterbankleuning is standaard neerklapbaar in 33:67 verhouding. Enige smet op het blazoen is de relatief kleine kofferklep, waardoor de laadopening aan de krappe kant is.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (7)

De standaard hybride techniek is natuurlijk inmiddels gesneden koek voor Toyota. In het geval van de Camry gaat het om een atmosferische 2,5 liter benzinekrachtbron die werkt volgens het Atkinson principe, een elektromotor en een CVT automaat. Het gecombineerde vermogen bedraagt 218 pk en aan koppel is er maximaal 202 Nm beschikbaar. Toyota geeft voor de Camry 2.5 Hybrid een gemiddeld verbruik op van slechts 4,2 liter per 100 km. De CO2-uitstoot bedraagt een in zijn segment eveneens lage 98 gram/km (deze emissiewaarde is van toepassing op de Active basisuitvoering; de luxueuzere versies stoten volgens Toyota gemiddeld 101 gram CO2 uit).

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (8)

De hybride aandrijflijn is voldoende krachtig om de Camry in 8,3 seconden naar 100 km/u te laten accelereren. De topsnelheid is begrensd op 180 km/u; een waarde die de goedkeurig van Volvo zal kunnen wegdragen. Toyota biedt een garantie van 3 jaar (maximaal 100.000 km, waarbij in het eerste jaar geen kilometerbeperking geldt). Op de batterij van het hybride systeem wordt 10 jaar garantie gegeven op voorwaarde dat de Camry jaarlijks wordt onderhouden en getest door een officiële dealer.

ToyotaFordKiaLexus
CamryMondeoOptima SWIS
2.5 Hybrid Executive2.0 Hybrid VignalePHEV DynamicPlus300h Business
44.995 euro42.550 euro44.395 euro45.195 euro
ToyotaMazdaRenaultToyota
Camry6TalismanRAV4
2.5 Hybrid PremiumSA-G 194 SignatureTCe 225 Initiale Paris2.5 Hybrid Exec.
47.495 euro48.390 euro49.990 euro48.295 euro

Is het wat?

Autofabrikanten kiezen regelmatig een test parcours uit waar de specifieke eigenschappen van een bepaald model goed tot hun recht komen. Bij snaarstrak afvalt wil men dan de hardheid van de vering maskeren. Toyota heeft zichzelf geen plezier gedaan door de pers juist op een traject vol bochten kennis te laten maken met de Camry. Daar is de hybride sedan overduidelijk geen liefhebber van. Zodra je het tempo opvoert, stuit je al snel op de grenzen van de Toyota. De besturing is weliswaar niet te sterk bekrachtigd, maar is volkomen levenloos en geeft daarom slechts weinig informatie door. De precisie van de voortrein is matig en hoewel het onderstel zich braaf gedraagt, besef je al snel dat sportiviteit geen deel uitmaakt van de roeping van de Camry. Laat je het achterwege om de Toyota op zijn staart te trappen, dan voelt hij zich merkbaar meer in zijn element. De Camry rijdt dan niet aangenaam met een voorspelbaar weggedrag. De wegligging is uiteraard braaf en de vering in eerste instantie stevig, dan glooiend bij grote hobbels.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (9)

De versnellingsbak past ook in het onsportieve plaatje. Het is zoals gezegd een CVT oftewel een automaat met slechts één overbrenging. Dat is al evenmin het beste recept voor een sportief en dynamisch rijgedrag. Indien gewenst laat de automaat zich weliswaar sequentieel bedienen (via manuele bediening van de versnellingspook kan je dan 6 verhoudingen simuleren, maar die kunstgreep is nogal artificieel en daardoor zinloos. Er is ook een modus die het gaspedaal gevoeliger maakt, maar op de een of andere manier is dit niet wat je wilt. Dat komt ook omdat deze Toyota zo ontzettend stil en rustgevend is (dat komt ook omdat de aandrijflijn geen enkele moeite heeft met zijn gewicht van 1.600 kilo) dat je vanzelf ontspant.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (10)

Voor Europese begrippen zijn er op het dashboard nogal veel (echte) knoppen. Sommige autorijders zullen dat prettig vinden. Maar kind van de rekening lijkt het formaat van het aanraakscherm van het infomediasysteem te zijn geworden. Met een diameter van 8 inch is dat display nogal klein. De Active basisversie moet het zelfs doen met 7 inch. Voor een auto als de Fiat 500 acceptabel, maar niet voor een grote middenklasser met zakenauto allures. Geen kritiek is er op het instrumentarium dat digitaal is. Bij de duurste uitvoering (de Premium met een prijskaartje van 47.495 euro) kan de voor het rijden belangrijkste informatie ook via een prima werkend head-up display worden getoond. De zit is aan de hoge kant en de stoelen zijn nogal Amerikaans (breed en plat), maar op de Executive en Premium versies kan je de achterbank verstellen via een aanraakpaneeltje. Dat maakt veel goed.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (11)
Toyota claimt in haar advertentie-uitingen dat gemiddeld de helft van de ritten met deze hybride sedan in de elektrische modus kan worden afgelegd. Dat klinkt niet ongeloofwaardig. Geef je bij het wegrijden met beleid gas, dan zal de Camry tot een snelheid van circa 60 km/u zijn verbrandingsmotor met rust laten. Theoretisch is die elektrische modus beschikbaar tot 120 km/u. Je moet dan eerst de Toyota op dit tempo brengen en vervolgens niet meer gas geven dan strikt noodzakelijk is om deze snelheid vast te houden; een taak die de elektromotor graag voor zijn rekening neemt. Op die manier kan je het gemiddelde benzineverbruik van de Camry beperken tot 4,5 liter per 100 km. Let wel: het gaat hier dus om de praktijkwaarde.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (12)

De prijzen beginnen zoals gezegd bij 39.995 euro. Voor dit bedrag krijg je de Camry Active die is voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen, een 7,0 inch scherm voor het multimedia systeem, automatische airconditioning met lucht zuiverende Nano technologie en een achteruit rij camera. De veiligheid werd niet vergeten: Toyota rust de nieuwe Camry vanaf het eerste uitrustingsniveau standaard uit met het uitgebreide veiligheidspakket Toyota Safety Sense. Dit omvat onder andere een Pre-Collision systeem met voetgangersdetectie, adaptieve cruisecontrole, Lane Departure Alert (inclusief stuurassistentie), Automatic High Beam, een automatische noodremfunctie en een waarschuwing voor obstakels achter de auto die niet zichtbaar zijn in de buitenspiegels (met indien nodig een remingreep). Het navigatiesysteem is evenwel nogal knullig en van het laadplateau glijdt je telefoon al bij de eerste bocht af. En in het tellerscherm plaatst de adaptieve cruisecontrole 4 hoekjes en 1 kruisje op de auto vóór jou; alsof je hem af gaat schieten. Om zoiets stoms kan je eigenlijk alleen maar lachen.

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (13)

70%

70%

Awesome

Hoeveel sterren?

De Camry Hybrid is onmiskenbaar een goede reisauto: ruim, comfortabel en voldoende pittig. Zijn efficiënte aandrijflijn is 'getraind' op een snelle overschakeling naar de elektrische rij modus, waardoor het benzineverbruik geminimaliseerd kan worden en hij kan schermen met een CO2 uitstoot die lager is dan die van een Fiat Panda, Kia Picanto of Renault Twingo. Het is alleen jammer dat de besturing zo slecht communiceert wat er onder de voorwielen van deze Toyota gebeurt. Met een behoorlijke feedback zou het rijden in de Camry Hybrid helemaal een feest geweest zijn. Gelukkig weet de Toyota haar communicatieprobleem op de snelweg redelijk goed te maskeren.

Niet onbenoemd mag de achterhaalde carrosserievorm blijven. Het is prettig dat veel Amerikanen, Aziaten en Russen nog lang niet uitgekeken zijn op de sedan, maar in Europa liggen de kaarten anders. Door het ontbreken van een grote achterklep (in liftback vorm of als 'Touring Sports' stationwagon) zullen gezinnen de Camry al snel onpraktisch vinden. Voor taxibedrijven kan de aparte kofferruimte juist een pluspunt zijn, maar of dat de doelgroep is waarmee Toyota geassocieerd wil worden ...

De kans is dus klein dat Toyota met de Camry Hybrid voor een revolutie in het D segment van de grotere middenklassers zal zorgen. Daarvoor ontbreekt het hem aan sex-appeal; een eigenschap waar bijvoorbeeld de Peugeot 508 wel over beschikt. Ook de rijeigenschappen van de Camry Hybrid spreken niet tot de verbeelding. Maar het is dus zoals gezegd wel een prinsheerlijke, goed uitgeruste, zuinige en bovenal brave reisauto. Toyota had / heeft het voornemen om haar auto's leuker en interessanter te maken. Het is jammer dat dit bij de Camry niet helemaal gelukt is. Toch valt het te prijzen dat Toyota met een grote hybride auto de gok neemt. Meer diversiteit in het autolandschap is immers nooit verkeerd. Vanaf 23 mei staat de Camry Hybrid bij de dealer.

  • 7

  • Beoordelingen door bezoekers (61)

    5.7

Toyota Toyota Camry

Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl (2024)

FAQs

Is de Camry Hybrid een goede auto? ›

Het model uit 2021 introduceerde standaard rijstrookcentrering. In de wereld van middelgrote sedans behoort de Camry tot de beste , dankzij zijn comfortabele rit, stille cabine, goede brandstofefficiëntie en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

Is het de moeite waard om een ​​Camry te kopen? ›

Mooie auto. De auto is erg comfortabel en heeft een mooi uiterlijk, met futuristische looks en een scala aan leuke functies. Over het algemeen biedt het een prettige en comfortabele rijervaring . Het voertuig is zeer veilig, hoewel de kilometerstand verbeterd zou kunnen worden.

Is de Camry Hybrid uit 2025 een plug-in? ›

Nee, dat betekent nog niet dat er een plug-in hybride komt , maar gezien het gecombineerde brandstofverbruik van de basisauto van 51 mpg, denken we niet dat veel mensen zullen klagen over het verlies van de 2,5-liter viercilinder instapmotor en de optionele 3,5-liter V6-benzinemotor van de vorige generatie Camry.

Heeft de Toyota Camry Hybrid vierwielaandrijving? ›

Ontworpen voor betere efficiëntie, heeft de volledig hybride aandrijflijn van Camry een gecombineerd geschat verbruik van maximaal 51 mpg. Met een indrukwekkend netto gecombineerd vermogen van maximaal 232 pk en de beschikbare Electronic On-Demand All-Wheel Drive (AWD)-capaciteit , zal het de goede ritten gaande houden.

Wat is het meest voorkomende probleem bij de Toyota Camry Hybrid? ›

Maar de grootste problemen zijn het overmatige olieverbruik van de motor . Wat de remmen betreft, is het grootste probleem de ABS-module en het falen van de remactuator. De grootste klacht over de hybride accu is dat deze niet de 8 jaar meegaat die het zou moeten doen, en natuurlijk de belachelijke kosten om deze te vervangen.

Welk Toyota Camry Hybrid-jaar is het beste om te kopen? ›

Als u op zoek bent naar een tweedehands Toyota Camry Hybrid, dan zijn deze twee modeljaren wellicht de beste. Als u op zoek bent naar een tweedehands hybride met een bescheiden aankoopprijs, lage gebruikskosten en maximale waarde voor uw dollar, dan verdienen de Toyota Camry Hybrid uit 2016 en 2017 uw aandacht.

Waarom is de Camry Hybrid zo duur? ›

Prijzen van de Camry Hybrid 2024 (inclusief bestemming) De nieuwe Camry is uiteraard over het geheel genomen duurder vanwege de nieuwe hybride aandrijflijn : LE-modellen zijn $ 1.980 duurder dan een basismodel op benzine van het jaar ervoor.

Is de Toyota Camry een sterke hybride? ›

De Camry hybride is een luxe sedan met een 2,5l benzinemotor en een elektromotor. Gecombineerd vermogen is meer dan 218 pk met een eCVT automaat. Zoals eerder gezegd, werkt het hybride systeem hier erg goed voor gebruik in de stad .

Hoeveel moet ik betalen voor een Camry Le uit 2024? ›

De 2024 Toyota Camry MSRP varieert per uitvoering. Hier is een nadere blik op de startprijs voor elk beschikbaar model: Toyota Camry LE: begint bij $ 26.420 MSRP . Toyota Camry SE: begint bij $ 27.960 MSRP.

Hoeveel kilometer kan een Toyota Camry Hybrid rijden op een volle accu? ›

Hoewel gas- en elektrische bereikclassificaties nog niet beschikbaar zijn voor het model uit 2025, heeft de Toyota Camry Hybrid uit 2024 een maximaal EPA-geschat bereik van 686 mijl . Het is een ideaal voertuig voor lange woon-werkverkeer en roadtrips.

Kan ik de Camry Hybrid aansluiten op een stopcontact? ›

Zoals de meeste hybrides van Toyota is de nieuwe Camry geen plug-in hybride . De verbrandingsmotor (en regeneratief remmen) laden de elektrische accu's van de auto op.

Heeft de Camry SE uit 2024 een afstandsbediening om te starten? ›

Veel bestuurders willen weten of de Toyota Camry uit 2024 een afstandsbediening heeft. Afstandsbediening kan het verschil betekenen tussen naar buiten moeten lopen in de kou om hem op te warmen of in de keuken staan ​​om hem te starten en de auto laten opwarmen terwijl u zich klaarmaakt voor werk. Nou, het antwoord is ja .

Is de Camry een goede auto? ›

De Camry behoort tot de beste middenklasse sedans , dankzij zijn comfortabele rit, stille cabine, goede brandstofefficiëntie en eenvoudig te gebruiken bedieningselementen. De besturing is relatief responsief, maar de lage stand maakt de toegang wat lastiger en de achterbank is niet zo ruim als bij sommige concurrenten.

Is de Camry uit 2025 het waard? ›

De Toyota Camry uit 2025 is, zoals altijd, moeilijk te verslaan als het gaat om praktisch vierdeursvervoer . Dit jaar brengt een aantal belangrijke ontwerpupdates en alle varianten hebben nu hybride kracht. Hij ziet er goed uit, is gebruiksvriendelijk en zal waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

Heeft de Camry Hybrid uit 2024 vierwielaandrijving? ›

Heeft de Toyota Camry uit 2024 vierwielaandrijving? De Toyota Camry uit 2024 wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is beschikbaar op hogere uitvoeringen . AWD biedt meer tractie en controle in verschillende rijomstandigheden.

Is het nog interessant om een hybride auto te kopen? ›

Net als reguliere dieselauto's, zijn plug-in hybrides met dieselmotor vooral interessant als je op jaarbasis heel veel kilometers maakt. Je betaalt minder voor de brandstof, maar de motorrijtuigenbelasting (MRB) is fors hoger. Een PHEV met benzinemotor kan al bij veel minder kilometers interessant zijn.

Hoeveel kilometer kan ik met een Toyota Camry Hybrid rijden? ›

Levensduur van de Camry Hybrid-accu

De gemiddelde levensduur van de accu van een Toyota Camry is 5-8 jaar of ongeveer 100.000 mijl . De levensduur van een Camry Hybrid-accu is een onderwerp van grote interesse voor potentiële kopers. Gemiddeld is een Camry Hybrid-accu ontworpen om ongeveer 100.000 mijl mee te gaan.

Welke Camry heeft het beste brandstofverbruik? ›

Als u extreem gefocust bent op brandstofverbruik, zult u dol zijn op de Toyota Camry Hybrid uit 2021. Deze wordt aangedreven door een 2,5L 4-cilindermotor, een 259-volt lithium-ionbatterij en een 650-volt elektromotor. Dit trio verenigt zich om een ​​door de EPA geschatte 51 MPG in de stad en 53 MPG op de snelweg te bereiken.

Top Articles
Dauer eines Semesters – Wie lange ist es genau?
Semesterdauer: Wie lang ist ein Semester?
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Which aspects are important in sales |#1 Prospection
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Sizewise Stat Login
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Kcwi Tv Schedule
What Time Does Walmart Auto Center Open
Nesb Routing Number
Olivia Maeday
Random Bibleizer
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
Black Lion Backpack And Glider Voucher
Gopher Carts Pensacola Beach
Duke University Transcript Request
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Jambus - Definition, Beispiele, Merkmale, Wirkung
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5499

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.