Een nieuw Pokémon-avontuur! (2024)

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 17-11-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Abonneer je op op

YouTube

Een nieuw Pokémon-avontuur! (2)

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen kunnen spelers een alternatieve verhaallijn volgen in de wereld van Pokémon Sun en Pokémon Moon. In deze nieuwe games kom je ook nieuwe Pokémon tegen die niet voorkomen in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon bevatten daarnaast extra content die het avontuur nog specialer maakt.

Een nieuw Pokémon-avontuur! (3)

Keer terug naar Alola…

Onheilspellende donkere wolken pakken zich samen boven Alola in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. In deze avonturen ontrafelt zich een groots verhaal waarin de Legendary Pokémon Solgaleo, Lunala en Necrozma de hoofdrol spelen. Geheimen over Necrozma en de Alola-regio uit de vorige games worden nu ontsluierd.

en ontdek nieuwe werelden!

Een nieuw Pokémon-avontuur! (4)

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ga je op avontuur in de diverse werelden die achter deze Ultra Wormholes liggen. Binnen een Ultra Wormhole zijn er talloze warpgaten die naar andere werelden leiden. Probeer nieuwe werelden te verkennen als je hier langskomt! Je kunt zelfs naar de thuiswereld gaan van de mysterieuze Pokémon die bekend staan als Ultra Beasts!

Een nieuw Pokémon-avontuur! (5)

Ontmoet de Ultra Recon Squad

De Ultra Recon Squad is een mysterieuze groep afkomstig uit een wereld die achter een Ultra Wormhole ligt. Met welk doel zijn ze naar Alola gekomen? In elke versie kunnen spelers het verhaal vanuit een ander perspectief zien, waarbij Dulse en Zossie (links afgebeeld) een hoofdrol spelen in Pokémon Ultra Sun, en waarbij Phyco die rol inneemt in Pokémon Ultra Moon.

Ontdek meer dan 400 Pokémon

Er vallen meer dan 400 Pokémon te ontdekken in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Veel ervan waren niet aanwezig in Pokémon Sun en Pokémon Moon. De verschijning van een aantal van deze Pokémon is afhankelijk van de versie van de game. In hetzelfde veld met hoog gras waarin Houndoom verschijnt in Pokémon Ultra Sun, verschijnt Manectric in Pokémon Ultra Moon.

Tijdens je avonturen rondom Alola zul je ook nieuwe Ultra Beasts tegenkomen!

','type': 'limelight'});_gItems.push({'isVideo': false,'video_id': '','video_embed_url': '','video_thumbnail_url': '','video_content_url': '','filename': 'CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_UB_Assembly','image_url': 'https://www.nintendo.com/eu/media/images/08_content_images/games_6/nintendo_3ds_12/3ds_pokemonultrasunultramoon/CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_UB_Assembly.jpg','title': '','descr': '

UB Assembly

','type': 'limelight'});_gItems.push({'isVideo': false,'video_id': '','video_embed_url': '','video_thumbnail_url': '','video_content_url': '','filename': 'CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_UB_Adhesive','image_url': 'https://www.nintendo.com/eu/media/images/08_content_images/games_6/nintendo_3ds_12/3ds_pokemonultrasunultramoon/CI_3DS_PokemonUltraSunUltraMoon_UB_Adhesive.jpg','title': '','descr': '

UB Adhesive

','type': 'limelight'});galleries[1603020] = _gItems;

UB Burst

UB Assembly

UB Adhesive

Een nieuwe look voor een nieuw avontuur

Een nieuw Pokémon-avontuur! (9)

Ook de outfits van de hoofdpersonages zijn aangepast, net op tijd voor het begin van een nieuw avontuur! Kies een Pokémon die je zal vergezellen tijdens je reis en ga op avontuur in Alola!

Een nieuw Pokémon-avontuur! (10)

Eilandchallenges op herhaling

De eilandchallenge is van oudsher een bekend ritueel in Alola. Kinderen groeien hierdoor op als volwaardige Pokémon Trainers. Om de eilandchallenge te voltooien, moet je proeven afleggen op elk van de vier eilanden.

Sommige proeven in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon hebben een andere verhaallijn vergeleken met Pokémon Sun en Pokémon Moon. Er is zelfs een nieuwe proef met Mina, een van de captains die dienst doen als gids voor deze proeven.

Een nieuw Pokémon-avontuur! (11)

Rijd op de golven met Mantine Surf!

Mantine Surf is niet zomaar een manier om tussen eilanden te reizen. Het is ook een sport waarin je kunt strijden voor de hoogste score door verschillende coole bewegingen te laten zien! Probeer de beste Mantine Surfer te worden!

Maak de mooiste foto's met de Alola Photo Club

Een nieuw Pokémon-avontuur! (12)

Maak allerlei soorten foto's met je favoriete Pokémon in de splinternieuwe Alola Photo Club! Je kiest niet alleen de Pokémon waarmee je op de foto wilt, maar ook je kleding, de achtergrond, de camerahoek en nog veel meer om het perfecte resultaat te bereiken.

Een nieuw Pokémon-avontuur! (13)

Na de opname kun je je foto versieren met lijsten en stickers. Je kunt de foto's die je hebt gemaakt ook aan andere spelers laten zien in het Festival Plaza!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

©2017 Pokémon. ©1995–2017 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. Pokémon and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

GAME FREAK

Functies

Internet, Lokale multiplayer, SpotPass

Leeftijdsclassificatie

  • Geweld

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

17-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees

Zo download je deze software

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

17-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans

Uit onze shop

Meer zien!

Misschien vind je dit ook leuk…

Meer zien!
Een nieuw Pokémon-avontuur! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5650

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.